Kesän 2021 teatteriesitys on valitettavasti peruttu,
ALLA TARKEMPAA TIETOA KORVAAVASTA TOIMINNASTA:

 

Oletko teatterissa käydessäsi joskus tuntenut halua mennä lavalle juttelemaan esityksen hahmon kanssa? Hahmo on ollut niin aito, hauska, kiehtova tai erikoinen, että olet lähes unohtanut sen olevan hahmo.

 

Tänä kesänä tähän on mahdollisuus.

 

Osa Urajärven Kartanoteatterin harrastajista on ottanut sydämenasiakseen syventyä aiempina vuosina lavalla nähtyihin tai muutoin kartanon historiaan liittyviin hahmoihin – enemmän tai vähemmän todellisiin – ja herättävät ne eloon kartanon alueella improvisaation merkeissä.

 

Heinäkuussa muutamina päivinä kartanolla siis on mahdollisuus tulla juttelemaan esimerkiksi
kartanon herrasväen kanssa tai jututtaa piikatyttöä askareiden keskellä.

 

Hahmot oleilevat muun muassa kartanon puistossa ja muutoinkin liikkuvat alueella. Kuka tahansa
voi tulla paikalle jutustelemaan heidän kanssaan, mahdollisesti jopa tekemään jotain heidän kanssaan. Hahmotapaamiset ovat maksuttomia (pois lukien 3.7. museon järjestämä Kartanon Lastenpäivä), joten kaikki ovat tervetulleita.

 

Kyseessä ei ole käsikirjoitettu esitys vaan improvisaatiota tilanteen ehdoilla. Toki tiimimme on perehtynyt oikeasti eläneiden henkilöiden historiaan, jota luonnollisesti kunnioitamme, mutta esimerkiksi juuri sinun kysymyksesi ohjaa kokemuksesi suuntaa.

 

Ulkona oleminen mahdollistaa koronaturvallisen toimimisen, koska voimme esimerkiksi pitää reilusti väliä toisiimme. Mikäli jonkun hahmon luona on juuri sillä hetkellä useampi tutustuja, pyydämme oma-aloitteisesti käymään esimerkiksi toisen hahmon luona ja tulemaan uudelleen myöhemmin. Muutoinkin seuraamme tarkoin yleisiä koronarajoitteita ja ohjeita ja toimimme niiden pohjalta.

Hahmoilua toteutetaan myös useampana päivänä, sekä päivemmällä että myöhemmin iltapäivällä, jotta mahdollisimman monelle löytyy hyvä vierailuaika.

 

Hahmot ilmestyvät kartanolle ensimmäisen kerran 3.7., jolloin kartanolla vietetään Kartanon Lastenpäivää (museon järjestämä maksullinen tapahtuma). Tuolloin kannattaa lähteä liikenteeseen erityisesti perheen nuoremman väen kanssa, sillä tiedossa on paljon mukavaa ohjelmaa perheen pienemmälle väelle.

Muut ajankohdat hahmojen tapaamiseen löytyvät tästä alta.

 

 

Tervetuloa historiareissulle Urajärven kartanolle!

 

 

la 3.7.2021 klo 10-14 (Kartanon Lastenpäivä – museon järjestämä maksullinen tapahtuma)

su 4.7.2021 klo 14-17

to 8.7.2021 klo 14-17

su 11.7.2021 klo 11-14

la 17.7.2021 klo 12-15 (Urajärven kylän kesäpäivämarkkinat klo 10-14)

su 18.7.2021 klo 14-17

la 24.7.2021 klo 14-17

 

Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia, mikäli jotakin ylivoimaista tapahtuu, joten kannattaa seurata ilmoitteluamme kotisivuillamme ja somessamme.

 

 

 

Median käyttöön kuvia esityksestä Media-sivulla.

 

Kuvia vuoden 2016 esityksestä Kartanonherra ja kilpineito

Kuvia vuoden 2015 esityksestä Valkea kuin uni

Yhteystiedot

Urajärven Kartanoteatteri,
lipunmyynti yms.
Puh. 040 461 7464
urajarvenns (ät) gmail.com

Mirva Myllynen, ohjaaja
Puh. 044 335 9155

Katso kaikki yhteystiedot